Bel direct: +31 (0)13 - 521 74 42

Ongekende situaties!

1.

Door een grote brand in de Italiaanse foliefabrikant Gallazzi zijn de grondstofprijzen voor onze tapes enorm gestegen.

2.

Als gevolg van de coronacrisis is er erg veel vraag naar isopropanol. Dit wordt gebruikt in handcleaner vloeistof, maar is ook een bestanddeel in de inkten die wij gebruiken.

3.

In de transportsector komen op dit moment prijsstijgingen voor tot wel 300% door de coronacrisis en stilstand aan de grenzen i.v.m. controles.

 

Consequentie:

Na jarenlang vastgehouden te hebben aan dezelfde prijzen kunnen we tot onze spijt niet meer om een forse prijsverhoging heen. Met ingang van maandag 30 maart zullen voor alle ontvangen opdrachten de volgende toeslagen gelden:

  • Alle PP tapes (solvent, hotmelt en acryl): + 3%
  • PVC wit, transparant en bruin: + 5,5%
  • PVC gekleurde foliën: + 7%

Deze prijscorrecties zijn sterk afhankelijk van een bijna dagelijks veranderende situatie. Hierdoor kunnen wij geen geldigheidsdatum garanderen.

Gekleurde PVC tape:

Wij hebben momenteel een beperkte voorraad gekleurde PVC tapes. Er wordt sinds 21 maart niets meer geproduceerd en het ziet er niet naar uit dat dit op korte termijn weer gaat gebeuren. Wij zijn bezig met een onderzoek naar de beste alternatieven voor gekleurde PVC tape. Hierover houden we u op de hoogte.

Hoogachtend,
Van de Borne BV Oisterwijk

P. v.d. Borne
directeur

Gerelateerde nieuwsberichten

Papieren tape AANBIEDING!

Geplaatst op 22 mei 2024 door v d Borne

Van 21 mei 2024 tot en met 5 juli 2024 krijgt u geen clichekosten voor zelfklevend papieren tape wit of bruin 125my. Geldig bij een afname van minimaal 108 rollen en maximaal drie kleuren bedrukt. Stuur een e-mail naar tape@vdborne.nl of bel ons op 013 – 521 74 42 voor meer informatie of uw bestelling.

Lees meer »

Fijne Feestdagen!

Geplaatst op 16 december 2021 door v d Borne

  Het team van Van de Borne wenst u Fijne Feestdagen en een Gelukkig en Gezond 2022

Lees meer »