Bel direct: +31 (0)13 - 521 74 42

Ongekende situaties!

1.

Door een grote brand in de Italiaanse foliefabrikant Gallazzi zijn de grondstofprijzen voor onze tapes enorm gestegen.

2.

Als gevolg van de coronacrisis is er erg veel vraag naar isopropanol. Dit wordt gebruikt in handcleaner vloeistof, maar is ook een bestanddeel in de inkten die wij gebruiken.

3.

In de transportsector komen op dit moment prijsstijgingen voor tot wel 300% door de coronacrisis en stilstand aan de grenzen i.v.m. controles.

 

Consequentie:

Na jarenlang vastgehouden te hebben aan dezelfde prijzen kunnen we tot onze spijt niet meer om een forse prijsverhoging heen. Met ingang van maandag 30 maart zullen voor alle ontvangen opdrachten de volgende toeslagen gelden:

  • Alle PP tapes (solvent, hotmelt en acryl): + 3%
  • PVC wit, transparant en bruin: + 5,5%
  • PVC gekleurde foliën: + 7%

Deze prijscorrecties zijn sterk afhankelijk van een bijna dagelijks veranderende situatie. Hierdoor kunnen wij geen geldigheidsdatum garanderen.

Gekleurde PVC tape:

Wij hebben momenteel een beperkte voorraad gekleurde PVC tapes. Er wordt sinds 21 maart niets meer geproduceerd en het ziet er niet naar uit dat dit op korte termijn weer gaat gebeuren. Wij zijn bezig met een onderzoek naar de beste alternatieven voor gekleurde PVC tape. Hierover houden we u op de hoogte.

Hoogachtend,
Van de Borne BV Oisterwijk

P. v.d. Borne
directeur

Gerelateerde nieuwsberichten

Fijne Feestdagen!

Geplaatst op 16 december 2021 door v d Borne

  Het team van Van de Borne wenst u Fijne Feestdagen en een Gelukkig en Gezond 2022

Lees meer »

Leveringen tijdens de vakantie

Geplaatst op 1 juli 2021 door v d Borne

Bent u niet heel de vakantieperiode open? Laat het ons weten! Bent u niet heel de vakantie open voor leveringen? Dan willen wij u verzoeken dit aan ons door te geven. Dit om te voorkomen dat de transporteur voor niks bij u op de stoep staat en er dubbele transportkosten betaald moeten worden. Dit geldt […]

Lees meer »