Bel direct: +31 (0)13 - 521 74 42

Nieuwsbrief Security tape

Security tape: Nu ook in rood

Naast de vertrouwde blauwe variant, is deze tape nu ook in rode bedrukking uit voorraad leverbaar.

Klik hier voor de nieuwsbrief.

wooden warm texture

Gerelateerde nieuwsberichten

Certificaat Nuon GroenGarant

Geplaatst op 12 oktober 2018 door v d Borne

Nuon verklaart dat de elektriciteit die Van De Borne BV afneemt door duurzame bronnen is opgewekt. Met de keuze voor Nuon GroenGarant draagt Van De Borne BV bij aan een beter milieu. De Garanties van Oorsprong worden namens Van De Borne BV afgeboekt op de CertiQ accounts 8712423009714 & 8712423009103 van Vattenfall Energy Trading NL. Bekijk hier het certificaat.

Lees meer »

Nieuwsbrief Kerst-tapes

Geplaatst op 24 augustus 2018 door v d Borne

Onze Kerst-tapes zijn al te bestellen We zijn nog maar amper bijgekomen van de lange hete zomer, maar voor u het weet is het al weer Kerstmis. Wij willen u er op attenderen dat onze Kerst-tapes nu al te bestellen zijn. Zo voorkomt u dat u in de drukke tijden rondom Kerstmis alles nog moet […]

Lees meer »