Bel direct: +31 (0)13 - 521 74 42

Vloermarkeringstape met looprichting

maak het uw klanten gemakkelijker om de juiste route te volgen

Onderzoek wijst uit dat mensen het lastig vinden om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Vooral in winkels en bedrijven weten mensen vaak niet hoe ze zich het beste kunnen verplaatsen. Met onze vloermarkeringstape met pijlen kunt u heel makkelijk de looprichting in uw pand aangeven waardoor er minder verwarring is. Zo wordt het voor iedereen makkelijker om zich aan de regels te houden.

Geel – zwart:

  • 2 versies
  • Rollengte 33 meter
  • Minimale afname 36 rollen

Pijlen:

  • Te bedrukken in elke* gewenste Pantone kleur
  • Rollengte 33 meter
  • Minimale afname 36 rollen

* m.u.v. metallic- en fluorkleuren

Gerelateerde nieuwsberichten

Fijne Feestdagen!

Geplaatst op 16 december 2021 door v d Borne

  Het team van Van de Borne wenst u Fijne Feestdagen en een Gelukkig en Gezond 2022

Lees meer »

Leveringen tijdens de vakantie

Geplaatst op 1 juli 2021 door v d Borne

Bent u niet heel de vakantieperiode open? Laat het ons weten! Bent u niet heel de vakantie open voor leveringen? Dan willen wij u verzoeken dit aan ons door te geven. Dit om te voorkomen dat de transporteur voor niks bij u op de stoep staat en er dubbele transportkosten betaald moeten worden. Dit geldt […]

Lees meer »