Bel direct: +31 (0)13 - 521 74 42

Vloermarkeringstape met looprichting

maak het uw klanten gemakkelijker om de juiste route te volgen

Onderzoek wijst uit dat mensen het lastig vinden om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Vooral in winkels en bedrijven weten mensen vaak niet hoe ze zich het beste kunnen verplaatsen. Met onze vloermarkeringstape met pijlen kunt u heel makkelijk de looprichting in uw pand aangeven waardoor er minder verwarring is. Zo wordt het voor iedereen makkelijker om zich aan de regels te houden.

Geel – zwart:

  • 2 versies
  • Rollengte 33 meter
  • Minimale afname 36 rollen

Pijlen:

  • Te bedrukken in elke* gewenste Pantone kleur
  • Rollengte 33 meter
  • Minimale afname 36 rollen

* m.u.v. metallic- en fluorkleuren

Gerelateerde nieuwsberichten

Fijne Feestdagen!

Geplaatst op 16 december 2020 door v d Borne

  Het team van Van de Borne wenst u Fijne Feestdagen en een Gelukkig en Gezond 2021

Lees meer »

Uw producten op transport

Geplaatst op 26 november 2020 door v d Borne

En dan moet uw order verzonden worden… Na de productie van uw tape of etiketten moet alles natuurlijk bij u geleverd worden. Om uw producten te beschermen tijdens het transport pakken wij alles zorgvuldig in. Klik hier voor de volledige stap-voor-stap uitleg van dit proces.

Lees meer »