Bel direct: +31 (0)13 - 521 74 42

Uw producten op transport

En dan moet uw order verzonden worden…

Na de productie van uw tape of etiketten moet alles natuurlijk bij u geleverd worden. Om uw producten te beschermen tijdens het transport pakken wij alles zorgvuldig in. Klik hier voor de volledige stap-voor-stap uitleg van dit proces.

Gerelateerde nieuwsberichten

Fijne Feestdagen!

Geplaatst op 16 december 2020 door v d Borne

  Het team van Van de Borne wenst u Fijne Feestdagen en een Gelukkig en Gezond 2021

Lees meer »

Vloermarkeringstape

Geplaatst op 8 oktober 2020 door v d Borne

Direct uit voorraad leverbaar! Heeft u snel vloermarkeringstape nodig? Bij ons zijn diverse soorten direct uit voorraad leverbaar en ook nog eens scherp geprijsd. Makkelijk aan te brengen op vrijwel iedere schone, droge ondergrond Rollengte 33 meter Minimale afname 36 rollen Afhankelijk van de gebruikte ondergrond kunnen lijmresten achterblijven. Hiervoor kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Lees meer »