Bel direct: +31 (0)13 - 521 74 42

Onze levertijden in de vakantieperiode

Op dit moment heeft iedereen te maken met een tekort aan grondstoffen. Ook onze toeleveranciers hebben hier last van. Dit betekent dat wij de levertijden die u van ons gewend bent niet meer kunnen halen. Daar komt nog bij dat de vakantieperiode eraan komt. Hierdoor komen de levertijden nog verder onder druk te staan.

Om teleurstellingen te voorkomen willen wij u graag tijdig informeren.
Hieronder ziet u een update van de levertijden op dit moment.

PVC – PP Acryl – PP Hotmelt en PP Solvent met Flexo bedrukking
Levertijd:  5 tot 7 weken

Zelfklevend papier
Levertijd:  9 tot 13 weken

Gegommeerd papier
Levertijd:  2 tot 5 weken

Bedrukkingen UnderSurface (onderkant folie)
PP Acryl  Levertijd:  10 tot 16 weken
PP Hotmelt  Levertijd:  8 tot 11 weken

We begrijpen dat dit een lastige situatie is voor iedereen. We kunnen daarom alleen maar hopen op uw begrip.

Gerelateerde nieuwsberichten

Leveringen tijdens de vakantie

Geplaatst op 1 juli 2021 door v d Borne

Bent u niet heel de vakantieperiode open? Laat het ons weten! Bent u niet heel de vakantie open voor leveringen? Dan willen wij u verzoeken dit aan ons door te geven. Dit om te voorkomen dat de transporteur voor niks bij u op de stoep staat en er dubbele transportkosten betaald moeten worden. Dit geldt […]

Lees meer »

Van de Borne – 40 jaar

Geplaatst op 14 mei 2021 door v d Borne

40 jaar Van de Borne Op 15 Mei 1981, 40 jaar geleden, legden onze ouders Sjef en Coby van de Borne de basis voor het huidige bedrijf “Van de Borne bv – tape en etikettendrukkerij”. In een oud krakkemikkig pandje (in een oud smederijtje) aan de Hoogstraat in Oisterwijk startten zij Van de Borne bv. Met […]

Lees meer »