Bel direct: +31 (0)13 - 521 74 42

Nieuwsbrief Papieren tape

Papieren Tape:

representatief en milieubewust.

Het grote voordeel van papieren tape is dat het milieuvriendelijk is. Deze tape is volledig afbreekbaar en kan dus samen met de kartonnen dozen gerecycled worden. Een bruine verpakkingsdoos met een bruine papieren tapesluiting oogt representatief en straalt milieubewustzijn uit. Lees verder….

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuw! Vloermarkeringstape

Geplaatst op 1 mei 2020 door v d Borne

Voor het houden van 1,5 meter afstand hebben wij vloermarkeringstape ontwikkeld. De tape is slijtvast en makkelijk aan te brengen op vrijwel iedere schone, droge ondergrond. Lees meer…

Lees meer »

Einde van de gekleurde pvc foliën bereikt

Geplaatst op 17 april 2020 door v d Borne

Einde van de gekleurde pvc foliën bereikt. Samples van alternatieven zijn bij ons op te vragen Zoals we in ons bericht van 27 maart j.l. al vertelden, worden er vanwege een grote brand bij de Italiaanse foliefabrikant Gallazzi, daar geen gekleurde of dikkere foliën meer geproduceerd. Voorraad: Wij hadden nog gekleurde pvc-tape op voorraad staan, […]

Lees meer »