Bel direct: +31 (0)13 - 521 74 42

Laatste nieuws

Afzetlint processierups

Geplaatst op 13 februari 2020 door v d Borne

Vorig jaar hield de eikenprocessierups Nederland in zijn greep. In vrijwel heel Nederland ondervonden mensen overlast als gevolg van het grote aantal brandharen die elke rups bij zich draagt. Dat zal dit jaar niet anders zijn. Lees meer…

Lees meer »

Nieuw! monta biopack®

Geplaatst op 13 november 2019 door v d Borne

In samenwerking met onze hoofdleverancier Monta introduceren wij de eerste gecertificeerde duurzame verpakkingstape. Gemaakt van ongeveer 90% hernieuwbare bronnen Biobased film, geen fossiele bronnen Natuurrubberlijm, gemaakt van voornamelijk hernieuwbare bronnen Lees meer…  

Lees meer »

Blanco etiketten

Geplaatst op 17 oktober 2019 door v d Borne

Blanco etiketten worden, met name in logistieke centrums, gebruikt om specifieke/gepersonaliseerde informatie op te vermelden, zoals barcodes, adreslabels, track & trace etiketten of verzendetiketten. Maar ook voor productinformatie worden blanco etiketten veel gebruikt.  Lees verder….

Lees meer »

Gegommeerd papierverwerkers

Geplaatst op 13 september 2019 door v d Borne

Na een zeer succesvolle introductie van onze zelfklevende en gegommeerde papieren tape leveren wij nu ook dispensers voor gegommeerd papier. Lees verder…  

Lees meer »

Nieuwsbrief Undersurface NRQ

Geplaatst op 17 mei 2019 door v d Borne

PP Acryl Under Surface bedrukking Nu ook in kleinere oplages PP Acryl tape met Under Surface bedrukking is nu vanaf 360 rollen te verkrijgen en tegen een scherpe prijs.  Lees verder….

Lees meer »

Nieuwsbrief Lenteaanbieding

Geplaatst op 29 maart 2019 door v d Borne

Lente-aanbieding! 4- of 5 kleurentape: clichékosten halve prijs! De hele maand april vieren wij dat het lente is met een speciale aanbieding: Als u in april een order plaatst voor een 4- of 5 kleurentape dan krijgt u 50% korting op de clichékosten. In de lente is er zóveel om blij van te worden!

Lees meer »

Nieuwsbrief Papieren tape

Geplaatst op 17 januari 2019 door v d Borne

Papieren Tape: representatief en milieubewust. Het grote voordeel van papieren tape is dat het milieuvriendelijk is. Deze tape is volledig afbreekbaar en kan dus samen met de kartonnen dozen gerecycled worden. Een bruine verpakkingsdoos met een bruine papieren tapesluiting oogt representatief en straalt milieubewustzijn uit. Lees verder….

Lees meer »

Fijne Feestdagen!

Geplaatst op 20 december 2018 door v d Borne

Het team van Van de Borne wenst u Fijne Feestdagen en een Gelukkig en Gezond 2019

Lees meer »

Certificaat Nuon GroenGarant

Geplaatst op 12 oktober 2018 door v d Borne

Nuon verklaart dat de elektriciteit die Van De Borne BV afneemt door duurzame bronnen is opgewekt. Met de keuze voor Nuon GroenGarant draagt Van De Borne BV bij aan een beter milieu. De Garanties van Oorsprong worden namens Van De Borne BV afgeboekt op de CertiQ accounts 8712423009714 & 8712423009103 van Vattenfall Energy Trading NL. Bekijk hier het certificaat.

Lees meer »