Bel direct: +31 (0)13 - 521 74 42

Nieuwsbrief Undersurface NRQ

PP Acryl Under Surface bedrukking

Nu ook in kleinere oplages

PP Acryl tape met Under Surface bedrukking is nu vanaf 360 rollen te verkrijgen en tegen een scherpe prijs.  Lees verder….

Gerelateerde nieuwsberichten

Nieuw! monta biopack®

Geplaatst op 13 november 2019 door v d Borne

In samenwerking met onze hoofdleverancier Monta introduceren wij de eerste gecertificeerde duurzame verpakkingstape. Gemaakt van ongeveer 90% hernieuwbare bronnen Biobased film, geen fossiele bronnen Natuurrubberlijm, gemaakt van voornamelijk hernieuwbare bronnen Lees meer…  

Lees meer »

Blanco etiketten

Geplaatst op 17 oktober 2019 door v d Borne

Blanco etiketten worden, met name in logistieke centrums, gebruikt om specifieke/gepersonaliseerde informatie op te vermelden, zoals barcodes, adreslabels, track & trace etiketten of verzendetiketten. Maar ook voor productinformatie worden blanco etiketten veel gebruikt.  Lees verder….

Lees meer »