Bel direct: +31 (0)13 - 521 74 42

Einde van de gekleurde pvc foliën bereikt

Einde van de gekleurde pvc foliën bereikt.

Samples van alternatieven zijn bij ons op te vragen

Zoals we in ons bericht van 27 maart j.l. al vertelden, worden er vanwege een grote brand bij de Italiaanse foliefabrikant Gallazzi, daar geen gekleurde of dikkere foliën meer geproduceerd.

Voorraad:

Wij hadden nog gekleurde pvc-tape op voorraad staan, maar inmiddels is deze voorraad op.

Alternatief:

In de tussentijd hebben wij alternatieven ontwikkeld voor deze gekleurde pvc-tape. Wij hebben momenteel een beperkt aantal samples hiervan gereed. Indien gewenst kunt u deze opvragen via tape@vdborne.nl (i.v.m. beperkte beschikbaarheid één setje per klant).

Voor de kleur wit/wit is helaas nog geen alternatief beschikbaar.
Voor 40μ en 60μ hebben we een alternatief aanbod, maar ook hier geldt OP=OP.

Met vriendelijke groeten,
Van de Borne BV Oisterwijk

Gerelateerde nieuwsberichten

Van de Borne – 40 jaar

Geplaatst op 14 mei 2021 door v d Borne

40 jaar Van de Borne Op 15 Mei 1981, 40 jaar geleden, legden onze ouders Sjef en Coby van de Borne de basis voor het huidige bedrijf “Van de Borne bv – tape en etikettendrukkerij”. In een oud krakkemikkig pandje (in een oud smederijtje) aan de Hoogstraat in Oisterwijk startten zij Van de Borne bv. Met […]

Lees meer »

We mogen weer iets meer

Geplaatst op 23 april 2021 door v d Borne

‘Afstand houden’ blijft Vanaf woensdag 28 april mogen we weer iets meer. Winkels, markten en terrassen kunnen onder voorwaarden weer open. Belangrijk hierbij blijft het afstand houden. Heeft u nog voldoende vloermarkeringstape en afzetlint op voorraad? _______ Vloermarkeringstape Voor het houden van 1,5 meter afstand hebben wij vloermarkeringstape ontwikkeld. De tape is slijtvast en makkelijk aan te […]

Lees meer »