Bel direct: +31 (0)13 - 521 74 42

We mogen weer iets meer

‘Afstand houden’ blijft

Vanaf woensdag 28 april mogen we weer iets meer. Winkels, markten en terrassen kunnen onder voorwaarden weer open. Belangrijk hierbij blijft het afstand houden.

Heeft u nog voldoende vloermarkeringstape en afzetlint op voorraad?

_______

Vloermarkeringstape

Voor het houden van 1,5 meter afstand hebben wij vloermarkeringstape ontwikkeld. De tape is slijtvast en makkelijk aan te brengen op vrijwel iedere schone, droge ondergrond.

  • rol 50 mm x 33 meter
  • minimale afname: 36 rollen
  • Rood/wit gestreept
  • Zwart/geel gestreept
  • Rood/wit met tekst ‘houd afstand’
  • Zwart/geel met tekst ‘houd afstand’

Prijzen op aanvraag.

Afhankelijk van de gebruikte ondergrond kunnen lijmresten achterblijven. Hiervoor kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

_______

Afzetlint

Naast het vertrouwde afzetlint in rood-wit hebben we ons standaard assortiment uitgebreid met afzetlint in zwart-geel. Beide verkrijgbaar in handige dispenserdoos.

Prijzen op aanvraag.

Gerelateerde nieuwsberichten

Leveringen tijdens de vakantie

Geplaatst op 1 juli 2021 door v d Borne

Bent u niet heel de vakantieperiode open? Laat het ons weten! Bent u niet heel de vakantie open voor leveringen? Dan willen wij u verzoeken dit aan ons door te geven. Dit om te voorkomen dat de transporteur voor niks bij u op de stoep staat en er dubbele transportkosten betaald moeten worden. Dit geldt […]

Lees meer »

Onze levertijden in de vakantieperiode

Geplaatst op 11 juni 2021 door v d Borne

Op dit moment heeft iedereen te maken met een tekort aan grondstoffen. Ook onze toeleveranciers hebben hier last van. Dit betekent dat wij de levertijden die u van ons gewend bent niet meer kunnen halen. Daar komt nog bij dat de vakantieperiode eraan komt. Hierdoor komen de levertijden nog verder onder druk te staan. Om […]

Lees meer »