Bel direct: +31 (0)13 - 521 74 42

We mogen weer iets meer

‘Afstand houden’ blijft

Vanaf woensdag 28 april mogen we weer iets meer. Winkels, markten en terrassen kunnen onder voorwaarden weer open. Belangrijk hierbij blijft het afstand houden.

Heeft u nog voldoende vloermarkeringstape en afzetlint op voorraad?

_______

Vloermarkeringstape

Voor het houden van 1,5 meter afstand hebben wij vloermarkeringstape ontwikkeld. De tape is slijtvast en makkelijk aan te brengen op vrijwel iedere schone, droge ondergrond.

  • rol 50 mm x 33 meter
  • minimale afname: 36 rollen
  • Rood/wit gestreept
  • Zwart/geel gestreept
  • Rood/wit met tekst ‘houd afstand’
  • Zwart/geel met tekst ‘houd afstand’

Prijzen op aanvraag.

Afhankelijk van de gebruikte ondergrond kunnen lijmresten achterblijven. Hiervoor kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

_______

Afzetlint

Naast het vertrouwde afzetlint in rood-wit hebben we ons standaard assortiment uitgebreid met afzetlint in zwart-geel. Beide verkrijgbaar in handige dispenserdoos.

Prijzen op aanvraag.

Gerelateerde nieuwsberichten

Van de Borne – 40 jaar

Geplaatst op 14 mei 2021 door v d Borne

40 jaar Van de Borne Op 15 Mei 1981, 40 jaar geleden, legden onze ouders Sjef en Coby van de Borne de basis voor het huidige bedrijf “Van de Borne bv – tape en etikettendrukkerij”. In een oud krakkemikkig pandje (in een oud smederijtje) aan de Hoogstraat in Oisterwijk startten zij Van de Borne bv. Met […]

Lees meer »

Extreme drukte

Geplaatst op 11 maart 2021 door v d Borne

Extreme drukte Wij doen ons uiterste best, maar door de extreme drukte kan het voorkomen dat wij minder snel reageren op e-mails, offerteaanvragen, klachten, vragen over levertijden en algemene vragen, dan u van ons gewend bent. We proberen om iedereen zo snel mogelijk antwoord te geven en hopen op uw begrip.   Met vriendelijke groeten, Van […]

Lees meer »