Bel direct: +31 (0)13 - 521 74 42

Ongekende situaties!

1.

Door een grote brand in de Italiaanse foliefabrikant Gallazzi zijn de grondstofprijzen voor onze tapes enorm gestegen.

2.

Als gevolg van de coronacrisis is er erg veel vraag naar isopropanol. Dit wordt gebruikt in handcleaner vloeistof, maar is ook een bestanddeel in de inkten die wij gebruiken.

3.

In de transportsector komen op dit moment prijsstijgingen voor tot wel 300% door de coronacrisis en stilstand aan de grenzen i.v.m. controles.

 

Consequentie:

Na jarenlang vastgehouden te hebben aan dezelfde prijzen kunnen we tot onze spijt niet meer om een forse prijsverhoging heen. Met ingang van maandag 30 maart zullen voor alle ontvangen opdrachten de volgende toeslagen gelden:

  • Alle PP tapes (solvent, hotmelt en acryl): + 3%
  • PVC wit, transparant en bruin: + 5,5%
  • PVC gekleurde foliën: + 7%

Deze prijscorrecties zijn sterk afhankelijk van een bijna dagelijks veranderende situatie. Hierdoor kunnen wij geen geldigheidsdatum garanderen.

Gekleurde PVC tape:

Wij hebben momenteel een beperkte voorraad gekleurde PVC tapes. Er wordt sinds 21 maart niets meer geproduceerd en het ziet er niet naar uit dat dit op korte termijn weer gaat gebeuren. Wij zijn bezig met een onderzoek naar de beste alternatieven voor gekleurde PVC tape. Hierover houden we u op de hoogte.

Hoogachtend,
Van de Borne BV Oisterwijk

P. v.d. Borne
directeur

Gerelateerde nieuwsberichten

Van de Borne – 40 jaar

Geplaatst op 14 mei 2021 door v d Borne

40 jaar Van de Borne Op 15 Mei 1981, 40 jaar geleden, legden onze ouders Sjef en Coby van de Borne de basis voor het huidige bedrijf “Van de Borne bv – tape en etikettendrukkerij”. In een oud krakkemikkig pandje (in een oud smederijtje) aan de Hoogstraat in Oisterwijk startten zij Van de Borne bv. Met […]

Lees meer »

We mogen weer iets meer

Geplaatst op 23 april 2021 door v d Borne

‘Afstand houden’ blijft Vanaf woensdag 28 april mogen we weer iets meer. Winkels, markten en terrassen kunnen onder voorwaarden weer open. Belangrijk hierbij blijft het afstand houden. Heeft u nog voldoende vloermarkeringstape en afzetlint op voorraad? _______ Vloermarkeringstape Voor het houden van 1,5 meter afstand hebben wij vloermarkeringstape ontwikkeld. De tape is slijtvast en makkelijk aan te […]

Lees meer »