Bel direct: +31 (0)13 - 521 74 42

Vloermarkeringstape met looprichting

maak het uw klanten gemakkelijker om de juiste route te volgen

Onderzoek wijst uit dat mensen het lastig vinden om 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Vooral in winkels en bedrijven weten mensen vaak niet hoe ze zich het beste kunnen verplaatsen. Met onze vloermarkeringstape met pijlen kunt u heel makkelijk de looprichting in uw pand aangeven waardoor er minder verwarring is. Zo wordt het voor iedereen makkelijker om zich aan de regels te houden.

Geel – zwart:

  • 2 versies
  • Rollengte 33 meter
  • Minimale afname 36 rollen

Pijlen:

  • Te bedrukken in elke* gewenste Pantone kleur
  • Rollengte 33 meter
  • Minimale afname 36 rollen

* m.u.v. metallic- en fluorkleuren

Gerelateerde nieuwsberichten

Extreme drukte

Geplaatst op 11 maart 2021 door v d Borne

Extreme drukte Wij doen ons uiterste best, maar door de extreme drukte kan het voorkomen dat wij minder snel reageren op e-mails, offerteaanvragen, klachten, vragen over levertijden en algemene vragen, dan u van ons gewend bent. We proberen om iedereen zo snel mogelijk antwoord te geven en hopen op uw begrip.   Met vriendelijke groeten, Van […]

Lees meer »

Fijne Feestdagen!

Geplaatst op 16 december 2020 door v d Borne

  Het team van Van de Borne wenst u Fijne Feestdagen en een Gelukkig en Gezond 2021

Lees meer »